GMF.FI, tietosuojakäytäntö

1. Kerätyt tiedot

Rekisteröitymällä ja käyttämällä keskustelualuetta, saatamme kerätä sinusta tiettyjä henkilökohtaisia tietoja. Näihin sisältyvät mm. käyttäjänimi, sähköposti, syntymäaika, asuinpaikka ja IP-osoite. Näistä ainoastaan käyttäjänimi ja IP-osoite on vaadittuja keskustelualueen käyttämiseen: käyttäjänimeä käytetään keskustelualueelle tunnistautumiseen, ja IP-osoitteet kerätään tietoturvasyistä esimerkiksi palvelimenestohyökkäysten estämiseksi. Sähköpostia käytetään ainoastaan salasanan palautusta varten. Muut tiedot, kuten syntymäaika ja asuinpaikka, ovat valinnaisesti täytettävää tietoa joka näytetään omassa käyttäjäprofiilissasi. Keskustelualueen viesteihin ei ensisijaisesti sisälly henkilökohtaisia tietoja. Jokainen käyttäjä on vastuussa omien viestiensä sisällöstä ja niihin mahdollisesti sisältyvien tietojen jakamisen luvallisuuteen. Jos koet, että tietojasi on levitetty keskustelualueen viesteissä ilman asianmukaista lupaa, ota yhteyttä ylläpitoon.

2. Tietojen käyttö

Tietojasi käytetään ainoastaan kohdassa 1. mainittuihin keskustelualueen toimintoihin.

3. Tietojen säilytys

Keskustelualueen tietoja säilytetään vain Suomessa sijaitsevilla palvelimilla. Palvelimet pyritään suojaamaan parhaamme mukaan tietoturvariskeiltä, eikä nille ole pääsyä kuin keskustelualueen ylläpitäjillä.

4. Oikeutesi omiin tietoihisi

Sinulla on oikeus pyytää kopio kaikista sinuun liitetyistä henkilökohtaisista tiedoista tällä keskustelualueella. Voit myös pyytää niiden täyden poistamisen. Jos haluat kopion tiedoistasi, tai haluat tietosi poistettavan, ota yhteys ylläpitoon.